Viimeinen raportti. :-D

Bussimatka kentälle oli yhtä helvettiä, kun takana istui joku noin 50v täti joka selosti miehelleen ihan kaiken mitä bussin ikkunoista näki. Se luki kaikki tekstit mitkä näki ja kuvaili joka ikisen tapahtuman. Kokeilin et ehinkö laskea kahteen niin et se olis hiljaa, kerran melkein ehin. Puuuuh... No, jottei tuo eukko ois saanu miuta vielä melkein hirttäytymään verhoihin, niin lisäks kaks jotai neitokaista oli ilmeisesti pulassa hotellinsa kanssa (joutuivat maksamaan jotain?) ja sen takia bussi seisoi puolisen tuntia. En ois muuten ollu niin pinna kireellä, mutta kun väsytti ja halusin vaan et matka on jo ohi.

Lento meni hurjan nopeesti. Just kun mietin et jokohan kohta aletaan laskea korkeutta, ni oltiinkin jo pyörät kiinni kiitoradassa. Lennon piti kestää jotain 4h 15min, mutta lennettiinkin puol tuntia nopeemmin. Hyvin tarkeni hameessa ja sandaaleissa ootella kyytiä (joka ei löytänyt Helsinki-Vantaan lentokenttää), onneks täällä ei sentään oo ihan mikään syksy vielä. Paitsi et varmaan huomenna jo on, kun mie tulin takas.

Kuninkaantien Abc:llä pidettiin vessatauko ja kappas, heti ekat ihmiset jotka parkkiksella tuli vastaan oli Lappeenrantalaisia. Ja kaupan jonossa törmäsin samaan tyttöön joka istui koneessa miun vieressä. Maailma on niin pieni.

The end, kotona ollaan.