Yleisön toiveesta mie nyt sit kirjottelen tänne niitä "Elossa ollaan!"-viestejä. :) Tekstiviestit kaikille niitä toivoneille tulis aika kalliiksi ja Facebookissa pitäis joka kerta muokata kelle haluan että päivitykset näkyy. Eli annan tän osoitteen teille tärkeimmille.

Miehän siis otin hetken mielijohteesta äkkilähdön Kyprokselle ja nyt kirjottelen täällä altaan reunalla kylmä juoma nenän edessä. Jattiksen kanssa valvottiin koko yö ja ajeltiin Hki-Vantaalle, missä tällä kertaa ei kukaan epäilly etteikö miulla olis lupaa matkustaa ulkomaille. Tuskaisen odotusajan ennen koneeseen pääsyä vietin keskustelemassa aavistuksen omalaatuisen naisihmisen kanssa siitä, oliskohan hänen lapsellaan kenkäfetissi..

Lentomatka oli taas yhtä tylsä kun aina ja varmaan vieruskaverilla meni hermo kun pystyn olemaan samassa asennossa max 3min. Niinkun Elina varmaan muistaa, oon rasittava lentokoneessa. :D Kerran tuli iskettyä nenä naapurin olkapäähän kun vähän väsytti.

Larnakan kentällä sain tietää määränpään; Ayia Napa. Reilu puol tuntia bussissa nuokkumista ja pääsin hotellille. Onneks en kummoisia odottanut, ulkoapäin tää näyttää ehkä autokorjaamolta. Mutta huone on kiva ja miulla on kaks sänkyä omassa käytössä, oujee. Lisäks on iso partsi ja sen kokoset vaatekaapit että miun liiat kamat mahtuu sinne. Hotellilla on allas, baari ja ravintola ja ilmeisesti joku pien dise. Yhtään suomalaista ei oo, tuntuu olevan ruotsalaisia teinejä suurin osa. Nii joo, ilmastoinnin sais lisämaksusta ja päätin tän ekan päivän ainakin kärsiä ilman kun on aika pieni matkabudjetti. Lämpötila on nyt 36-37 ja samassa pitäis pysyä koko loman ajan.

Tänää oon vaan kierrelly ympäriinsä ja tsekannu ton lähimmän rannan. Huomasin ettei miun suuntavaisto pelaa täällä yhtään paremmin kun Suomessa, pitää huomenna pitää ehkä karttaa mukana ettei hirveesti eksy. Venäläisiä on ihan helvetisti ja monessa paikassa liehuu niiden lippu plus et monet tekstit on myös venäjäksi. Eli niiltä osin ihan kotoinen olo.

Mut siis hengissä olen ja muistan juoda vettä, kiitos vaan muistutuksista. En pala auringossa ainakaan kovin paljon ja jos äiti tätä lukee niin et myöskään "mene huumeporukoihin". Maanantaina meinasin lähtee bussilla Nikosiaan jos vaan saan reitin selville, siinä on miun ainut suunnitelma.