Lauantaina otin selvää Ayia Napan iltamenoista ja sunnuntai menikin sit kärsiessä seuraamuksia. Vaihtoehtoina täällä on hengata joko paikallisten, ruotsalaisten tai venäläisten kanssa ja noi jälkimmäiset voi jättää heti pois laskuista. Ilta oli hauska ja huomasin et jos Sunny Beachillä tuntui et drinkkien alkoholipitoisuus on lähellä nollaa, niin täällä on varmaan jotkut extratequilat joka juomassa. Lähtiessä oli lompakossa 40€ ja aamulla laskeskelin et kokonaiset kuus euroa oon saanu kulumaan illan aikana. Yksityiskohtasemmin lauantaista voin kertoo sit kun ei oo esim. iskä tätä lukemassa. :-P

Aamupalalle oli pakko kömpiä ennen kymmentä, kun kaikki ilmanen ruoka pitää näillä miun halpamatkoilla ottaa vastaan. :-D Sit takas nukkumaan ehkä puoleks tunniks ja koska huone on niin kuuma ettei siellä pysty olemaan klo 11-23, niin siirryin lähimmälle rannalle jatkamaan unia. Varjon alle, ei hätää, en oo vielä mikään rapu. Meressä kävin ottamassa suolat nenään kun aallokko oli aikamoista, muuten vaan torkuin välillä auringossa ja välillä varjossa. Rannalla on ehdoton plussa et siellä käy koko ajan pieni tuuli, miinuksena sit tuhannet venäläiset jotka ei ihan hirveesti mistään säännöistä perusta.

Vähän meni sunnuntai hukkaan kun en jaksanu muuta kun loikoilla. Illalla istuskelin vähän aikaa juttelemassa altaan baaritiskillä ja sit kaupan kautta omalle partsille.

Tänään miulla oli ekaa kertaa suunnitelma mitä aion tehdä. Aamupalan jälkeen lähin seikkailemaan paikallisbussilla kohti Ocean Aquariumia, jonne oli puolen tunnin matka. Bussissa raikui paikallinen poppi ja ilmastointi oli niin täysillä että tuli kylmä. Olin pyytäny kuskia huikkaamaan kun miun pitää jäädä kyydistä, mutta enpäs tullut selvittäneeksi onko se Aquarium kuinka kaukana pysäkistä ja missä suunnassa. :-D No, kumma kyllä lähin kävelemään ihan oikeaan suuntaan ja löysin perille vaikka maisemat näytti vähän huolestuttavilta. Ocean Aquariumissa oli hirmuset määrät erilaisia kaloja ja rapuja ja muita samaan porukkaan kuuluvia, luulen et Elinankin haikammo ois vähä hellittäny kun ois nähny ne minihait. :-) Lisäks siellä oli pingviinitalo, jossa haisi kamalalle, ja parissa eri paikassa krokotiilejä ja kaikenmaailman lintuja. Lisäks oli häkissä pari pesukarhua, niiten yhteyttä tohon meriteemaan en ihan keksiny ja muutenkin ihan surkeen pieni elintila niillä. Vähän tuli jo kalojen kohdalla sellanen olo et tekis mieli päästää ne salaa vapauteen (en tiiä käytännössä miten), mut olihan niillä oikein hyvät oltavat verrattuna just noihin pesukarhuihin tai krokoihin.

Seuraavaksi suuntasit sit Paralimnin kaupunkiin, joka on aika lähellä tuota akvaariota (bussilla meni ehkä 10min). Siellä kiertelin kaupoissa, kun hintataso on selkeesti sopivampi miulle kun täällä Aiya Napassa. Kuumuudessa ei kuitenkaan jaksanu ihan hirveesti innostua shoppaamaan (37 astetta eikä minkäänlaista tuulenvirettä), joten ostin vaan yhen mekon. Sitten taas bussiin ja kotia kohti. Nyt pulahdan meidän metrin syvään uima-altaaseen ja tilaan jotain tosi kylmää juomaa. Toivottavasti Suomessa kaikki hyvin! :-)

Ps. Jos äippä lukee, niin tiedoksi et siivoojat sano että miun huone on koko hotellin siistein. Eli sotkusempia ihmisiä on olemassa aika monta.

Ja vielä; koska nää ihmiset ei tunne miuta, ne ei ehkä ymmärrä miun päivän polttavia kysymyksiä. Esim. et hikoileeks linnut? Eli tätä pitää hioa.