Hengissä vieläkin. Tänään päätin taas tutkia ympäristöä ja kappas, unohtui se kartta hotellille. Lämpöasteita 35 ja reilun tunnin totaalinen eksyminen ja päätöntä harhailua ympäriinsä. :-D Koska en ole tyhmä turisti, en kysynyt neuvoja vaan päätin selvittää itse missä oon ja minne menossa. Varvassandaalit oli aika armottomat ja painelin puolet matkasta paljain jaloin. Veikkaan että näytti hyvältä kun loikin varjokohdasta toiseen jos vaan sellanen oli saatavilla, kun maa poltti niin pirusti. Hotellin altaalle kun pääsin, niin viilentelin oloa varmaan pari tuntia. Allas on vähän hassu, kun "syvässä päässä" on vettä 1,1 metriä. Ei ihan helpolla pääse hukkumaan vaikka vähän yrittäis.

Hotellin johtaja (ehkä) on mukava mies, mutta joka ikinen kerta kun nähdään, kuuluu huuto "Suomi! Loma! Suomiii!" ja joka kerta saan kuulla että oon ainut suomalainen tässä hotellissa. Pitäis opetella pari paikallista sanaa joita voisin vaihtariks huudella. "Pool boy" on huvittava 60+ havajipaitainen ukko, joka on töissä luultavasti 18h päivässä. En usko et yks pieni uima-allas voi kaivata niin paljon huolenpitoa.

Ilmastointiin en oo vielä sortunut. Viime yön nukuin parvekkeen liukuovi auki ja luulen et se vähän autto, kun ulkona oli ehkä vaan 25 astetta yöllä. Miun huoneessa on kylpyamme ja ihan luxusta on laskee se täyteen viileetä vettä ja vaan maata siellä. Vettä ei tietysti tuu kovinkaan paineella täällä ja ammeen täyttyminen kestää kau-an, mut on sen ajan voi käristyä partsilla lukemassa hyvää kirjaa. :-)

Kirjottelen tätä frozen strawberry margaritan kanssa allasbaarin tiskillä ja toivon et se tekee ees jonkun teistä vähän kateelliseks. :-D

 

Ps. Jatta! Täällä on ne ihan samat kuikat ja bongasinkin ne!