Ei oo mitään raportoitavaa, kunhan kirjottelen. Eilinen meni bussireissujen jälkeen loikoillessa hotellin altaalla ja söinkin täällä; ihan hemmetin ison annoksen kreikkalaista salaattia. Illalla join muutaman margaritan/mojiton altaan baarissa ja lähin sit kiertelemään kaupungille. Tuli puhuttua vähän suomeakin kun piti soittaa Tiialle "aasimiehen" harhauttamiseksi. :-D Aasimiehellä on aasi ja se hengaa kaiket päivät tuossa tien reunassa, eikä ymmärrä miksen halua syöttää aasia. Mut joo, sainpahan vähän raivottua näistä venäläisistä täällä ja niiden tekemisistä, suomeks sujuu kiukuttelu paljon paremmin kun englanniks.

Tänään oon ollu aamupalasta asti altaalla, eli nyt jotain 5,5 tuntia. Huomenna jos saan aikaseks niin lähen tekemään jonkun venereissun, tänää en tee mitään. Illalla on ehkä pienet paadit, koska miun uus mekko haluaa ulos. Mut ihan pienet vaan tällä kertaa.

Eilen tänne tuli jotain suomalaisia. Huomasin alakerran partsilla illalla jonkun pelokkaan näkösen tytön lukemassa suomalaista Cosmoa ja aamupalalla joku pariskunta ihmetteli suomeksi et miks täällä on kaikki tekstit myös venäjäksi. Yritän teeskennellä et oon vaikka islantilainen, eiks siellä vois olla kans näin valkosia.. 

Valkosesta tuli mieleen miun pisamat. Jos joku luuli ettei niitä mahdu paljon enempää, niin on ihan väärässä. Miun korvanlehdet on täys pisamia, en usko et oli ennen. Lisäks niitä on jossain keskiselässä ja naamassakin lisää. Huoh.. Mut miulla on myös rusketusrajat!

Ainii, eilen hotellilla kävi iso joukko poliiseja. Ärsyttää kun kukaan ei muka tiiä miks. Joku väitti et ne tuli vaan kattomaan jalkapalloa (täällä näkyy kaikki jotkut pelit (kaikki jonkun sarjan/liigan/cupin mitä näitä nyt on pelit, en muista)), tai jotain muita yhtä tyhmiä syitä. Luulen et mein joukossa on joku murhamies tai terroristi tms. Jännittävää.